ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η AIR PAP είναι η εταιρεία διαχείρισης για όλες τις ανάγκες βραχυχρόνιας μίσθωσης. Η ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών μας έχει σχεδιαστεί για να σας απαλλάξει από την ταλαιπωρία της διαχείρισης του ακινήτου σας, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη μέγιστη απόδοση και την ικανοποίηση των επισκεπτών.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ  ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ:

Θέλετε να μεγιστοποιήσετε το εισόδημά σας από την ενοικίαση;  Οι υπηρεσίες  βελτιστοποίησης ακινήτων μας έχουν σχεδιαστεί για να ξεκλειδώσουν την πλήρη δυναμική του ακινήτου σας. Ξεκινάμε με τη διενέργεια μιας ολοκληρωμένης αξιολόγησης του ακινήτου σας, παρέχοντας συστάσεις σχετικά με την εσωτερική διακόσμηση και το styling για τη δημιουργία ενός ελκυστικού και φιλόξενου χώρου, αν κρίνεται αναγκαίο.  Προσφέρεται επίσης επαγγελματική φωτογράφηση σαν επιλογή στην αρχή της συνεργασίας μας καθώς μπορεί να αναδείξει το κατάλυμά σας με τον καλύτερο τρόπο, τραβώντας την προσοχή των δυνητικών επισκεπτών και αυξάνοντας το ποσοστό μετατροπής των κρατήσεων. Αφού λοιπόν περάσουμε στο επόμενο στάδιο δημοσιοποιούμε το κατάλυμά σας με τους κατάλληλους τρόπους για να το αναδείξουμε και βελτιστοποιούμε την τιμολόγηση με βάση τις τάσεις της αγοράς και τη ζήτηση, ώστε να διασφαλίσουμε ότι αποκομίζετε τα μέγιστα από κάθε κράτηση.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (παρέχεται από έμπιστους συνεργάτες μας):

Η καθαριότητα είναι υψίστης σημασίας όταν πρόκειται για τη δημιουργία μιας θετικής εμπειρίας των επισκεπτών. Για αυτό συνεργαζόμαστε με μια επαγγελματική εταιρεία καθαρισμού που ακολουθεί αυστηρά πρωτόκολλα και πρότυπα καθαρισμού για να διασφαλιστεί ότι το ακίνητό σας είναι πεντακάθαρο και έτοιμο για την άφιξη κάθε επισκέπτη. Με την τεχνογνωσία τους, μπορείτε να εμπιστεύεστε ότι το ακίνητό σας θα διατηρείται πάντα με τα υψηλότερα πρότυπα καθαριότητας, κερδίζοντας θετικές κριτικές από τους επισκέπτες.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ:

Η ικανοποίηση των επισκεπτών βρίσκεται στην καρδιά του εγχειρήματος μας. Κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι κάθε επισκέπτης θα έχει μια αξέχαστη διαμονή στο κατάλυμά σας. Από εξατομικευμένες εμπειρίες check-in μέχρι επικοινωνία και υποστήριξη επισκεπτών 24/7, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα φιλόξενο περιβάλλον χωρίς προβλήματα. Η αφοσιωμένη ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη για την άμεση αντιμετώπιση οποιονδήποτε ερωτημάτων ή ζητημάτων των επισκεπτών, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία από την κράτηση έως το check-out. Παράλληλα σας δίνουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τον χώρο  για εσάς προσωπικά, κάποιες μέρες, επιβαρύνοντάς σας μόνο με το κόστος καθαρισμού, ώστε να είναι ο χώρος ξανά έτοιμος για να δεχθεί επισκέπτες.

MARKETING:

Στην AIR PAP, κατανοούμε τη σημασία του αποτελεσματικού marketing για την προσέλκυση των σωστών επισκεπτών στο ακίνητο βραχυχρόνιας μίσθωσης. Η ομάδα marketing της εταιρείας μας θα αναπτύξει στοχευμένες στρατηγικές για τη μεγιστοποίηση της προβολής του ακινήτου σας σε  οργανικά κανάλια. Από ελκυστικές καταχωρίσεις, επί πληρωμή διαφήμιση κλπ., θα διασφαλίσουμε ότι η ιδιοκτησία σας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε τις κρατήσεις και να αυξήσουμε τα έσοδα από την ενοικίαση, διατηρώντας παράλληλα υψηλό ποσοστό πληρότητας.